Vizitka

Sergej Maras

Moje ime je Sergej Maras.

Z uporabo Srebrne Kapljice imam 25 letne izkušnje, osebno, s svojima otrokoma in bližnjimi, ter kasneje z ljudmi, ki so mi zaupali. Sam jo izdelujem zadnjih 11 let.

Z veseljem vam pomagam pri svetovanju in uporabi.

Izobraževal sem se na srednji elektro šoli v Celju, kjer sem dobil znanja, ki so mi pomagala razumeti proces elektrolize. Kasneje na Fakulteti za šport za profesorja športne vzgoje, kjer sem se seznanil z delovanjem človeškega telesa ter specialnega pedagoga za motnje vedenja in osebnosti, kjer sem mojstril svoje čustvene odzive.

Ko sem deloval kot terapevt sem opravljal svetovalno delo, delo na telesu v obliki Japonske masaže in kiropraktike ter se posluževal šamanskih in energijskih tehnik.

V času  pred in med svojim triletnim izobraževanjem alternativnega zdravljenja sem s pomočjo različnih praks in tehnik, ki so namenjene vpogledu vase in samozdravljenju poglabljal vedenje o sebi in razreševal svoje podzavestne blokade.

Vse omenjene izkušnje so mi pomagale razviti svoj odnos, ki ga imam do sebe in sveta danes, ter pomagale razširiti dojemanje fenomena imenovanega življenje. Ta zakladnica je vtkana tudi v Srebrno Kapljico, ki vsakemu posamezniku, ki jo uporablja, omogoča dostop do teh informacij.

Izobraževanje:

– 2019-2021 – Defektološka dokvalifikacija za delo z otroki s posebnimi potrebami
– 2017 – Certifikat Advanced Time Line Healing Technique
– 2017 – Certifikat Time Line Healing Technique
– 2016-2017 – Izobraževanje Yumeiho – japonska masaža in kiropraktika 1. stopnja
– 2013 – Tečaj ANDI za hiperbaričnega operaterja 2. stopnje
– 2012-2014 – sodelovanje pri superviziji delavcev na TOM telefonu
– 2011-2014 – Šola osebnosti
– 2011 – Terapevtski maraton – “Prepoznavanje sebe”
– 2011 – Delavnica “Šolar na poti do sebe – razvoj osebnosti šolarja”
– 2008-2011 – Tečaj alternativnega zdravljenja (energijska masaža, aromaterapija, fitoterapija, kristaloterapija, Su-Jok, radiestezija, Karuna reiki 3. stopnja…)
– 2010 – Izobraževalni seminar “Antistresni program za otroke in mladostnike”
– 2010 – Izobraževalna delavnica “Odpravljanje stresa”
– 2008-2009 – Socialno – pedagoška dokvalifikacija za delo z otroki z motnjami vedenja in čustvovanja
– 1996 – Fakulteta za šport – smer Aerobika in fitnes
– 1991 – Srednja elektro šola – Elektrotehnik energetik

Name se lahko obrnete preko spletnega obrazca – Spletno naročilo,  telefonske številke – 031 333 778 ali e-pošte: info(at)srebrnakapljica.si.

Za izdelavo uporabljam elektrode iz čistega srebra (99,99% čistost).

Zelo pomemben del pri izdelavi je VODA.

Voda je največji kristal na našem planetu. Zelo je dojemljiva za informacije iz okolja. Glede na informacije, frekvence, ki jih absorbira se spreminja njena kristalna struktura, ki ima velik vpliv tudi na naše telo, njegovo zdravje in naše počutje, ko jo zaužijemo. Kristalna struktura vode je lahko harmonična ali neharmonična, kar je s svojim delom dokazoval japonski znanstvenik dr. Masaru Emoto (več: DR. MASARU EMOTO).

Ker se ZAVEDAM pomembnosti kvalitete uporabljene vode za izdelavo Srebrne Kapljice, izbiram visoko-kvalitetno demineralizirano vodo (Aqua Purificata), ki jo s postopkom vrtinčenja (o čemer je pisal Viktor Schauberger – (več: VIKTOR SCHAUBERGER) najprej “očistim” prejšnjih informacij in jo pred in med postopkom izdelave informiram s harmoničnimi frekvencami, alkimističnimi simboli in svetlobnimi kodami.